Kronprinsen deltar på UNDPs 50-års jubileum i New York

30.nov.2016

Foto: Jørn H Moen/Dagbladet

Kronprinsen deltar på UNDPs 50-års jubileum i New York

H.K.H. Kronprins Haakon  besøker New York 5. til 7. desember 2016. Han skal blant annet delta på 50-års jubileet for FNs utviklingsprogram (UNDP).

 

Oslo, 30. november 2016—Kronprinsen deltar mandag 5. desember på FNs utviklingsprogram (UNDP) sitt 50-års jubileum. H.K.H. Kronprins Haakon er blant talerne på arrangementet, i kraft av sin rolle som goodwillambassadør for UNDP. Forfatter og skuespiller Padma Lakshimi er vert for kvelden. Musikeren Bob Weir, best kjent fra bandet Greatful Dead, er blant flere artister som opptrer for å markere organisasjonens jubileum.

H.K.H. Kronprins Haakon vil presentere UNDPs arbeid rundt om i verden, og dele sine personlige opplevelser og erfaringer i arbeidet med organisasjonen, sammen med to andre av UNDPs Goodwill ambassadører, skuespillerne Connie Britton og Michelle Yeoh.

"Det er en ære at slike innflytelsesrike talspersoner og partnere bidrar til å belyse det viktige arbeidet UNDP utfører", sier UNDP-leder Helen Clark. "Vi håper at arrangementet vil bidra til å vise hvordan vi kan bli den første generasjonen som ender fattigdom og stoppe klimaendringene."

Tirsdag 6. desember deltar Kronprinsen på en prisutdeling for FNs utviklingsindeks sammen med UNDP-leder Helen Clark. Kronprinsen møter i tillegg FNs nestleder Jan Eliasson.

Onsdag 7. desember deltar Kronprinsen blant annet på et arrangement om gjennomføring av de nye bærekraftsmålene, Reaching the Furthest Behind First. Det legges opp til et møte med pressen i etterkant av arrangementet.

Følg oss på Facebook, Instagram og Twitter.

For mer informasjon

Eirik Talleraas

Program Spesialist

eirik.talleraas@undp.org

UNDP Rundt om i verden

Du er her UNDP Norge Representasjonskontor
Gå til UNDP globalt